Blog

Welkom, wij zijn gewoon geopend!

Op maandag 14 december heeft onze minister president Rutte een landelijke lockdown aangekondigd. De detailhandel, scholen, dierentuinen ect zijn gesloten. Hoe kan het dan dat wij gewoon open zijn? Dit komt omdat wij werkzaam zijn in de ICT, deze branche is aangemerkt als vitale sector. Daarnaast voeren wij met onze technische dienst o.a. reparaties en onderhoud uit aan consumentenproducten.
Lees meer...

Reggestad ICT doneert Sinterklaas-speelgoedpakketten aan de voedselbank

Om de kinderen van gezinnen van de voedselbank ook een mooi sinterklaasfeest te kunnen bezorgen, zijn we bij Reggestad ICT de afgelopen weken druk bezig geweest met het verzamelen en samenstellen van speelgoedpakketten. Ons doel is om de kinderen en ouders een onbezorgd sinterklaasfeest te bezorgen door leuk speelgoed voor jong en oud te doneren.
Lees meer...

Waarom moeten we werken in de cloud?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te werken in de cloud. Maar waarom eigenlijk? Werken in de cloud biedt veel voordelen. Zo kun je gemakkelijker samenwerken, heb je op elk apparaat toegang en biedt het veiligheid! Ook hoef je geen bestanden meer over en weer te sturen, wat veel tijd bespaart. In deze blog lichten wij een aantal voordelen toe van het werken in de cloud. Lees je mee? Lees meer...

WhatsApp-fraude

Als een familielid of goede vriend om hulp vraagt, is het logisch dat u graag wilt helpen. Maar van uw bereidheid om te helpen, proberen oplichters te profiteren. Dit doen ze door zich online voor te doen als een bekende en u om geld te vragen. Meestal vanaf een nieuw telefoonnummer of social media account. In dit artikel vertellen we u hoe u deze vriend-in-nood-fraude kunt herkennen. Lees meer...

Klant aan het woord: Orthoflex

Een samenwerking vanaf dag één, dat is wat de connectie tussen Orthoflex en Reggestad ICT is. Want vanaf het moment dat Reggestad ICT zich vestigde in Goor, wist Orthoflex ze te benaderen. Arnold Janse, directeur van Orthoflex, deelt in deze blog zijn ervaringen en omschrijft hoe de samenwerking met Reggestad ICT is gestart en na al die tijd nog steeds succesvol verloopt. Lees meer...

Zorgen voor een goede digitale werkplek

Tegenwoordig is een moderne en goed uitgeruste werkplek voor werknemers een must om goed te kunnen functioneren. Een werkplek die overal toegankelijk, goed beveiligd en zoveel mogelijk online is: een digitale werkplek dus. Wij geven je een aantal tips om een goede digitale werkplek te creëren.
Lees meer...

Effectief thuiswerken, hoe doe je dat?

Je eigen tijd indelen, geen files en gewoon de kleding aan doen die je zelf wilt. Thuiswerken heeft zo zijn voordelen. Toch kan het een uitdaging zijn om productief aan de slag te gaan. Hoewel je jouw thuiswerkdag bent begonnen met een hoop mooie voornemens, denk je ‘s avond vast weleens: "Wat heb ik nu eigenlijk gedaan?" In deze blog een aantal tips om je thuiswerkdag zo goed mogelijk te benutten:
Lees meer...

Klant aan het woord: Tandheelkundig Team Koop

Zo'n tien jaar geleden is de samenwerking tussen Reggestad ICT en Tandheelkundig Team Koop gestart. Reggestad ICT regelt alle ICT-werkzaamheden: van hardware tot beveiliging. In deze blog vertelt Maura Rijssemus, praktijkmanager bij Tandheelkundig Team Koop hoe ze de samenwerking met Reggestad ICT positief ervaart.
Lees meer...

Refurbished hardware

Ben je voor je bedrijf of voor jezelf op zoek naar een IPhone, desktop, notebook of IPad? Dan is het wellicht interessant om na te denken over een refurbished variant. Bij Reggestad ICT hebben wij een ruim aanbod refurbished hardware. Zelfs onze servers zijn refurbished leverbaar! Ben je benieuwd naar alle voordelen van onze refurbished hardware? In deze blog lichten wij de voordelen toe.
Lees meer...

Klant aan het woord: StadLandWater

Om en nabij 10 jaar werkt Management en Adviesbureau StadLandWater samen met Reggestad ICT. Reggestad ICT regelt alles wat met ICT te maken heeft binnen StadLandWater. Van de server, telefonie en werkplekken tot en met Office 365. Maarten Stadhouders, directeur van StadLandWater ervaart een fijne samenwerking met Reggestad ICT. In deze blog vertelt Maarten zijn positieve ervaringen over de samenwerking.
Lees meer...