Blog

Effectief thuiswerken, hoe doe je dat?

Je eigen tijd indelen, geen files en gewoon de kleding aan doen die je zelf wilt. Thuiswerken heeft zo zijn voordelen. Toch kan het een uitdaging zijn om productief aan de slag te gaan. Hoewel je jouw thuiswerkdag bent begonnen met een hoop mooie voornemens, denk je ‘s avond vast weleens: "Wat heb ik nu eigenlijk gedaan?" In deze blog een aantal tips om je thuiswerkdag zo goed mogelijk te benutten:
Lees meer...

Klant aan het woord: Tandheelkundig Team Koop

Zo'n tien jaar geleden is de samenwerking tussen Reggestad ICT en Tandheelkundig Team Koop gestart. Reggestad ICT regelt alle ICT-werkzaamheden: van hardware tot beveiliging. In deze blog vertelt Maura Rijssemus, praktijkmanager bij Tandheelkundig Team Koop hoe ze de samenwerking met Reggestad ICT positief ervaart.
Lees meer...

Refurbished hardware

Ben je voor je bedrijf of voor jezelf op zoek naar een IPhone, desktop, notebook of IPad? Dan is het wellicht interessant om na te denken over een refurbished variant. Bij Reggestad ICT hebben wij een ruim aanbod refurbished hardware. Zelfs onze servers zijn refurbished leverbaar! Ben je benieuwd naar alle voordelen van onze refurbished hardware? In deze blog lichten wij de voordelen toe.
Lees meer...

Klant aan het woord: StadLandWater

Om en nabij 10 jaar werkt Management en Adviesbureau StadLandWater samen met Reggestad ICT. Reggestad ICT regelt alles wat met ICT te maken heeft binnen StadLandWater. Van de server, telefonie en werkplekken tot en met Office 365. Maarten Stadhouders, directeur van StadLandWater ervaart een fijne samenwerking met Reggestad ICT. In deze blog vertelt Maarten zijn positieve ervaringen over de samenwerking.
Lees meer...

Het brandgevaar tijdens accu's laden

We hebben allemaal steeds meer apparaten met een accu. Denk bijvoorbeeld aan een mobiele telefoon, e-bikes, gereedschap, camera’s en laptops. Veel mensen denken er niet bij na maar deze accu’s brengen ook grote brandrisico’s mee. Vooral tijdens het laden van de accu’s kan het fout gaan. Goed fout, want smeltende of zelfs exploderende accu’s kunnen veel schade aanrichten. In het ergste geval kan zelfs uw huis/bedrijf afbranden; zeker als de accu’s onbeheerd worden geladen. Wat kunt u zelf doen om deze risico’s te verkleinen?
Lees meer...

Oplossingen voor jouw bureau

Kort na de uitvinding van de PC werd voorspeld dat onze banen uiteindelijk zouden verdwijnen van kantoor en dat thuis de toekomstige werkomgeving zou zijn. In de afgelopen tien jaar is werken op afstand enorm in populariteit toegenomen, maar de Covid-19-pandemie heeft wereldwijd pas echt een immense toename veroorzaakt.
Lees meer...

Hoe hygiënisch zijn je smartphone en tablet?

Terwijl we ons netjes houden aan de richtlijnen van het RIVM is het gemakkelijk om te vergeten dat ziekteverwekkers ook op andere manieren worden verspreid. Bekende gevallen zijn het toetsenbord en de muis. Een andere bron van verspreiding welke vaak over het hoofd worden gezien zijn je smartphone en tablet.
Lees meer...

Microsoft Teams: alle ins en outs

Een tijdje geleden plaatsten wij een blog over veilig thuiswerken, wat velen van ons nu doen. Een van de onderwerpen uit de blog was Microsoft Teams, een online communicatiemiddel waarmee je op een makkelijke manier contact kan houden met je collega’s. Maar dit programma is meer dan alleen een handig communicatiemiddel. In deze blog gaan wij dieper in op de mogelijkheden van Microsoft Teams.
Lees meer...

Veilig thuiswerken doe je zo

Aan de oproep van de overheid om zoveel mogelijk thuis te werken in tijden van de coronacrisis wordt massaal gehoor gegeven. Vliegensvlug worden overal thuiswerkplekken gecreëerd, maar hoe veilig is het om op je privélaptop in te loggen op je bedrijfsaccounts? In deze blog geven wij je tips om veilig en efficiënt thuis te werken.
Lees meer...