Blog

Waarom moeten we werken in de cloud?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te werken in de cloud. Maar waarom eigenlijk? Werken in de cloud biedt veel voordelen. Zo kun je gemakkelijker samenwerken, heb je op elk apparaat toegang en biedt het veiligheid! Ook hoef je geen bestanden meer over en weer te sturen, wat veel tijd bespaart. In deze blog lichten wij een aantal voordelen toe van het werken in de cloud. Lees je mee? Lees meer...

WhatsApp-fraude

Als een familielid of goede vriend om hulp vraagt, is het logisch dat u graag wilt helpen. Maar van uw bereidheid om te helpen, proberen oplichters te profiteren. Dit doen ze door zich online voor te doen als een bekende en u om geld te vragen. Meestal vanaf een nieuw telefoonnummer of social media account. In dit artikel vertellen we u hoe u deze vriend-in-nood-fraude kunt herkennen. Lees meer...

Klant aan het woord: Orthoflex

Een samenwerking vanaf dag één, dat is wat de connectie tussen Orthoflex en Reggestad ICT is. Want vanaf het moment dat Reggestad ICT zich vestigde in Goor, wist Orthoflex ze te benaderen. Arnold Janse, directeur van Orthoflex, deelt in deze blog zijn ervaringen en omschrijft hoe de samenwerking met Reggestad ICT is gestart en na al die tijd nog steeds succesvol verloopt. Lees meer...

Zorgen voor een goede digitale werkplek

Tegenwoordig is een moderne en goed uitgeruste werkplek voor werknemers een must om goed te kunnen functioneren. Een werkplek die overal toegankelijk, goed beveiligd en zoveel mogelijk online is: een digitale werkplek dus. Wij geven je een aantal tips om een goede digitale werkplek te creëren.
Lees meer...

Effectief thuiswerken, hoe doe je dat?

Je eigen tijd indelen, geen files en gewoon de kleding aan doen die je zelf wilt. Thuiswerken heeft zo zijn voordelen. Toch kan het een uitdaging zijn om productief aan de slag te gaan. Hoewel je jouw thuiswerkdag bent begonnen met een hoop mooie voornemens, denk je ‘s avond vast weleens: "Wat heb ik nu eigenlijk gedaan?" In deze blog een aantal tips om je thuiswerkdag zo goed mogelijk te benutten:
Lees meer...

Klant aan het woord: Tandheelkundig Team Koop

Zo'n tien jaar geleden is de samenwerking tussen Reggestad ICT en Tandheelkundig Team Koop gestart. Reggestad ICT regelt alle ICT-werkzaamheden: van hardware tot beveiliging. In deze blog vertelt Maura Rijssemus, praktijkmanager bij Tandheelkundig Team Koop hoe ze de samenwerking met Reggestad ICT positief ervaart.
Lees meer...

Refurbished hardware

Ben je voor je bedrijf of voor jezelf op zoek naar een IPhone, desktop, notebook of IPad? Dan is het wellicht interessant om na te denken over een refurbished variant. Bij Reggestad ICT hebben wij een ruim aanbod refurbished hardware. Zelfs onze servers zijn refurbished leverbaar! Ben je benieuwd naar alle voordelen van onze refurbished hardware? In deze blog lichten wij de voordelen toe.
Lees meer...

Klant aan het woord: StadLandWater

Om en nabij 10 jaar werkt Management en Adviesbureau StadLandWater samen met Reggestad ICT. Reggestad ICT regelt alles wat met ICT te maken heeft binnen StadLandWater. Van de server, telefonie en werkplekken tot en met Office 365. Maarten Stadhouders, directeur van StadLandWater ervaart een fijne samenwerking met Reggestad ICT. In deze blog vertelt Maarten zijn positieve ervaringen over de samenwerking.
Lees meer...

Het brandgevaar tijdens accu's laden

We hebben allemaal steeds meer apparaten met een accu. Denk bijvoorbeeld aan een mobiele telefoon, e-bikes, gereedschap, camera’s en laptops. Veel mensen denken er niet bij na maar deze accu’s brengen ook grote brandrisico’s mee. Vooral tijdens het laden van de accu’s kan het fout gaan. Goed fout, want smeltende of zelfs exploderende accu’s kunnen veel schade aanrichten. In het ergste geval kan zelfs uw huis/bedrijf afbranden; zeker als de accu’s onbeheerd worden geladen. Wat kunt u zelf doen om deze risico’s te verkleinen?
Lees meer...

Oplossingen voor jouw bureau

Kort na de uitvinding van de PC werd voorspeld dat onze banen uiteindelijk zouden verdwijnen van kantoor en dat thuis de toekomstige werkomgeving zou zijn. In de afgelopen tien jaar is werken op afstand enorm in populariteit toegenomen, maar de Covid-19-pandemie heeft wereldwijd pas echt een immense toename veroorzaakt.
Lees meer...