Cloud

Cloud

Reggestad ICT Specialisten levert een breed scala aan cloud diensten voor elk formaat onderneming. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij een soepele overgang naar de cloud organiseren van één of meerdere onderdelen van uw organisatie. Ook na oplevering staat Reggestad voor u klaar met goede service en kennis van zaken.

Werkplek in de cloud

Nog een server in uw bedrijf staan? Dan kan een migratie naar de cloud een slimme keuze zijn, gedeeltelijk of volledig. Dankzij een groot assortiment partners kunnen we u helpen de beste keuze te maken.

Wij leveren onder andere: Virtual Private Servers, SaaS en IaaS oplossingen. Ook volledig beheert en voorzien van 24×7 ondersteuning.


Microsoft Office 365

office365logo.fwMicrosoft Office 365 is een verzameling producten en diensten van Microsoft waarmee ondernemers en organisaties snel en voordelig in de cloud kunnen werken. De twee meest populaire varianten zijn Office 365 Essentials (alleen uw mail, agenda etc in de cloud) en Office 365 Premium (mail in de cloud en Office op uw computer en tablet). Het grote voordeel van deze producten is het lage maandbedrag waarmee u krachtige functies tot uw beschikking krijgt.

Reggestad heeft veel kennis en ervaring in het migreren naar Office 365 en kan u volledig ontzorgen.


Google Apps for Work

Google Apps for Work is veel meer dan alleen zakelijk e-mail. Het bevat een uitgebreide sets tools voor het veilig samenwerken met uw collega’s, klanten en de hele wereld.

Wat kan Reggestad voor mij betekenen? ScreenHunter_04 Nov. 30 08.55

Reggestad is een onafhankelijke partij. Wij de keuze hebben uit meerdere oplossingen, zo zijn wij ook in staat om bijvoorbeeld Microsoft Office 365 te implementeren. Deze open blik zorgt ervoor dat u een objectief advies krijgt.

Reggestad heeft eigen Google Apps for Work Certified Admins en kan uw organisatie zorgvuldig migreren naar Google. Wij maken samen met u een inventarisatie en kijken of Google Apps de beste oplossing voor uw bedrijf is, vervolgens stellen we samen een migratieplan op en nemen u mee in het traject. Door onze nuchtere Twentse kijk op ICT garanderen wij een scherpe prijs.


Hosting en web

Reggestad heeft een full-service hostingdienst in huis en zo kunnen wij u helpen met:

  • Website hosting
  • Domein registratie
  • Website verhuizingen
  • Aanpassingen van WordPress websites

Online Back-up

Back-up is natuurlijk onmisbaar en verdient alle aandacht. Ook het kiezen van een betrouwbare leverancier dient zorgvuldig te gebeuren. Wij werken o.a. met

  • Solarwinds
  • Acronis
  • Veaam
  • Datto

Neem contact op