Telefonie

Telefonie

Met telefonie van Reggestad heeft u stabiele verbindingen tegen lage kosten

Met VoIP belt u via uw internetverbinding en met uw vertrouwde nummer. Behalve dat dit goedkoper is dan een traditionele lijn geeft het ook veel meer mogelijkheden, denk hierbij aan wachtrijen, keuzemenu’s, oneindig aantal lijnen, vast-mobiel-integratie (VAMO) en nog veel meer.

Waarom Reggestad Telefonie?

Wij hebben specialisten die niets liever doen dan onze klanten blij maken met prachtige oplossingen. Het resultaat is een soepele installatie zonder onderbrekingen en de beste service.

  • lage kosten
  • hoge kwaliteit
  • snelle levering
  • eigen technische dienst
  • persoonlijke service en support
Bel 0547-273363 of laat u terugbellen

Wat is VoIP?

VoIP staat voor Voice Over IP , of te wel het “bellen over internet-protocol”. Hiermee maakt uw telefoon verbinding via internet belt u via de cloud.

Het grote voordeel is dat u geen telefooncentrale meer hoeft te kopen en te beheren, hiermee bent u dus af van de investering en het risico op onverwachte kosten.

Is het betrouwbaar?

Met de slimme HIP-centrale (Hosted IP) van Reggestad belt u via het betrouwbare platform van KPN. Deze grootschalige omgeving wordt door professionals 24/7 in de gaten gehouden

Wat kan ik er mee?

Met onze HIP-centrale zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt, denk bijvoorbeeld aan keuzemenu’s, wachtrijen, vast-mobiel-integratie, voicemail, video-bellen, intercoms enzovoort

Wat kost het?

U kunt al gebruik maken van onze HIP-centrale vanaf 1 euro per maand voor een enkele aansluiting. Als kleine ondernemer met 5 gebruikers bent u gemiddeld €14,50 p/m kwijt. De gesprekstarieven zijn meestal vergelijkbaar. Ook kunt u gesprekskosten afkopen voor €10,- per aansluiting

Wie sluit me aan? Wie helpt me als er wat misgaat?

Reggestad ICT heeft een team ervaren techneuten dat u ontzorgd met installatie en beheer. Geen gebel met grote bedrijven en ingewikkeld gedoe met 0900-nummers.

Waarom kiest u voor Reggestad?

Reggestad ICT is een bedrijf uit Goor in de Hof van Twente, dat reeds 12,5 jaar IT- en telefoniediensten levert aan het midden- en kleinbedrijf in Twente. We hebben service hoog in het vaandel staan en denken graag met u mee. Met Reggestad hebt u professionals over de vloer die u verder helpen.