Consumenten

Over Reggestad ICT Specialisten

Computers kunt u overal kopen, maar waar hebben ze nog verstand van de producten die in de schappen liggen? Bij ons weet u zeker dat er ook een stuk service mee wordt verkocht. Bij Reggestad treft u niets anders dan kwaliteit. Dat geldt voor onze computers, tablets, accessoires en dienstverlening. Wij hanteren strenge kwaliteitscontrole op alle onderdelen van ons bedrijf.

Wij hebben een ruim assortiment inkt en toner voor uw printer.  Zo hebben we cartridges voor printers van merken als Brother, HP, Epson en Canon. 

  Onze goed uitgeruste Technische Dienst kan praktisch alles herstellen. Dankzij de ervaren medewerkers worden u apparaten snel en vakkundig gerepareerd. Ook bij u op

  Wij hebben een ruim assortiment computers en laptops. Van voordelige pc’s voor tekstverwerking tot snelle laptops voor games. Kom ze bekijken in onze showroom!

Door middel van veilige software kunnen we snel storingen verhelpen Onze helpdesk kan u snel van dienst zijn met een remote-sessie waardoor waarvolle tijd niet