Dental en fysio

Dental & fysio

Reggestad ICT helpt bedrijven in het mkb bij het bouwen, onderhouden en beheren van ICT-omgevingen. Door onze jarenlange ervaring met tandarts- en fysiotherapiepraktijken hebben onze specialisten inmiddels ruime kennis van specifieke praktijk- en röntgensoftware waar in deze branche gebruik van wordt gemaakt. Dankzij deze kennis en ervaring kunnen we de ICT in jouw praktijk optimaal inrichten en snel en gedegen te hulp schieten bij problemen.

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

Steeds meer bedrijven werken ‘in de cloud’, ook in de zorg. Een migratie naar een nieuwe, moderne werkomgeving valt ook onder de expertise van de specialisten van Reggestad ICT. We helpen jouw praktijk graag bij een soepele overgang en geven advies over de nieuwe werkwijze.

Reggestad ICT is een ervaren Managed Service Provider (MSP). Voor de meeste klanten in de dental & fysio branche vatten we alle ICT-werkzaamheden in een all-in-servicecontract. Dit houdt in: volledige ontzorging, preventief beheer, proactieve ondersteuning en voorspelbare kosten.

We zorgen voor de verbindingen binnen het bedrijf. Onze ondernemende experts richten servers, werkplekken en wifi-netwerken in, zodat de praktijk goed bereikbaar is en iedere medewerker altijd het werk kan uitvoeren. Zijn er problemen? Dan lossen wij die zo snel mogelijk op.

Met onze kennis van zaken en vlotte service zorgen we ervoor dat systemen altijd beschikbaar zijn. Onze professionals hebben ervaring met o.a. dentale software als Exquise, Novadent, Simplex en Evolution en fysiotherapie software als Intramen en FysioRoadMap.

Ook AVG is een belangrijk onderdeel. Onze specialisten zijn gecertificeerde adviseurs die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot AVG. Ze weten precies wat er geregeld moet worden om aan de wetgeving te voldoen, zowel juridisch als technisch.

Een goede bereikbaarheid van de praktijk is belangrijk. We werken al jaren samen met gerenommeerde partners om onze klanten de beste VoIP-oplossingen te kunnen bieden. We verzorgen de complete implementatie en bieden daarna continu ondersteuning.

ICT-specialist voor tandartsen en fysiotherapeuten

We weten als geen ander dat juist in de zorg ICT belangrijk is. Patiënten kunnen niet wachten, de werkzaamheden moeten te allen tijde door kunnen gaan. Daarom hanteren wij een proactieve werkwijze en zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze klanten. We komen regelmatig langs in de praktijk om te kijken of alles nog naar behoren werkt en voeren zo nodig updates uit. Mochten er ICT-problemen zijn, dan zijn we dag en nacht bereikbaar en komen we zo snel mogelijk langs om de problemen te verhelpen. Zo kan het werk altijd zo goed mogelijk doorgaan.

 

Wat klanten over ons zeggen:

Sinds september 2018 mochten wij met Reggestad ICT in zee gaan. We zijn erg tevreden over de snelle hulp, de vriendelijke en deskundige medewerkers en het meedenken in mogelijkheden binnen onze praktijk. Top!

Maike Pijffers Praktijkmanager Tandartsenpraktijk Laboesjkiri

Al jaren tot onze volle tevredenheid klant bij Reggestad ICT Specialisten!  Bij Reggestad bieden ze totaal oplossingen en denken ze goed met je mee. Het allerbelangrijkste is, dat wanneer je ze echt nodig hebt, ze vanaf 08:00 uur al bij je op de stoep kunnen staan. Reggestad staat voor goede service en klantgerichtheid.

Maura Rijssemus Praktijkmanager Tandheelkundig Team Koop

Mijn tandartspraktijk maakt al diverse jaren gebruik van de diensten van Reggestad ICT. Als er ICT of VOIP problemen zijn, zijn ze vlot te bereiken. Problemen worden dan vlot en adequaat opgelost. Ik vind dat Reggestad ICT goede kennis in huis heeft en een goede service bied tegen een nette prijs.

Mart Elzink Eigenaar en Tandarts Tandartspraktijk Markelo

Hulp nodig in jouw praktijk?

De ICT-specialisten van Reggestad ICT staan altijd voor je klaar. Of je nu problemen hebt met je huidige verbindingen of systemen, of een compleet nieuwe werkplek wilt laten inrichten. Neem gerust contact met ons op via 0547 27 33 63 of info@reggestad.nl. We geven graag vrijblijvend advies.