Gelaatsschermen

Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland is er een groot tekort aan beschermingsmiddelen voor mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Zo zijn nog altijd weinig gelaatsschermen te verkrijgen en de schermen die er zijn gaan voor hoge prijzen ‘de markt op’. Frits hierover: “Inmiddels zijn de eerste gelaatsschermen geleverd aan verloskundigenpraktijk In Spe uit Rijssen. Al snel meldde zich via een bekende zorginstelling Pluryn, waar mensen met complexe problematiek in zorg zijn. Ook zij hebben veel baat bij de gelaatsschermen die eenvoudig schoon te maken zijn met alcohol en hierdoor herbruikbaar zijn. Tevens zijn er contacten met oa het St. Elisabeth in Delden. Graag maken we er nog meer organisaties blij mee die het echt nodig hebben. Het is overigens niet de bedoeling dat we leveren en er vervolgens een handel gaat ontstaan door derden, want dan gaan we hier niet mee door. Op deze manier hopen ook wij ons maatschappelijk steentje bij te dragen zodat we met elkaar het coronavirus snel de baas worden.”

Ben je zorgverlener en kunnen we je helpen met gelaatsschermen?  Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij produceren op dit moment alleen voor de regio Twente en in kleine aantallen. Gezien de grote belangstelling, vragen wij u om geduld. 


Veel gestelde vragen

Wat kosten de gelaatsschermen?
Voor (para)medici (verpleegkundigen, artsen, tandartsen etc)  zijn ze gratis. Voor derden (kappers, pedicuren, logopedisten etc) in kleine aantallen (in overleg) leveren we ze tegen kostprijs van 5 euro incl. BTW.

Wie kan ze bestellen? En hoe vraag ik ze aan?
Wij leveren op dit moment alleen aan de regio Twente. Aanvragen kan alleen via het formulier op onze website https://www.reggestad.nl/gelaatsschermen/

Wanneer worden ze geleverd?
(para)medici krijgen voorrang, verder werken we de lijst af op volgorde van binnenkomst. Het is wel mogelijk dat we gedeelten van bestellingen leveren.

Wat is het?
Het zijn plastic beugels, voorzien van een transparant scherm die je zelf in elkaar kan klikken. Ze helpen te beschermen tegen hoesten/niezen. Daarnaast helpen ze voorkomen dat je aan je gezicht zit, met mogelijk besmette handen.

Hoe kan ik ze schoonmaken/desinfecteren?
Ze zijn te reinigen met alcohol, isopropanol etc.

Hoe worden ze geleverd? Kunnen jullie ze opsturen?
Gezien de vraag kunnen we ze niet opsturen. Levert dit grote problemen op, neem contact met ons op en we zoeken samen naar een oplossing. Je kan altijd mailen met info@reggestad.nl

Disclaimer
Deze Persoonlijke Beschermingsmiddelen kunnen slechts worden gebruikt op eigen risico.
Er wordt geen enkele garantie verstrekt t.a.v. de bescherming van deze Persoonlijke Beschermingsmiddelen.
Elke aansprakelijkheid voor enige schade wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

Daarnaast zijn op de leveringen van deze Persoonlijke Beschermingsmiddelen onze algemene voorwaarden van toepassing.