Cloud Diensten

Reggestad ICT Specialisten levert een breed scala aan cloud diensten voor elk formaat onderneming. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij een soepele overgang naar de cloud organiseren van één of meerdere onderdelen van uw organisatie. Ook na oplevering staat Reggestad voor u klaar met goede service en kennis van zaken.

Office 365 (Hosted Exchange en Office)

Microsoft Office 365 is een verzameling producten en diensten van Microsoft waarmee ondernemers en organisaties snel en voordelig in de cloud kunnen werken. De twee meest populaire varianten zijn Office 365 Essentials (alleen uw mail, agenda etc in de cloud) en Office 365 Premium (mail in de cloud en Office op uw computer en tablet). Het grote voordeel van deze producten is het lage maandbedrag waarmee u krachtige functies tot uw beschikking krijgt.

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een cloud-platform waarmee een groot aantal cloud diensten kan worden afgenomen vanaf één centraal beheerde omgeving. Het grote voordeel van Azure is de enorme flexibiliteit en betrouwbaarheid waarmee u eenvoudig grote delen van uw organisatie de cloud in brengt. Behalve Microsoft Azure bieden wij ook een eigen omgeving op basis van Azure Pack. Dit levert voor kleine cloud omgevingen vaak een aantrekkelijke oplossing voor gedeeltelijke of gehele migraties naar de cloud. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan abonnement op een Remote Desktop Services (Terminal Server) Server. Deze is maandelijks opzegbaar en per minuut schaalbaar mocht u meer capaciteit nodig hebben.

Online Backup

Eén van de meest populaire cloud diensten is Online Backup en dat is niet zonder reden. Geen gedoe meer met het wisselen van backup-tapes of harde schijven, geen vergeten wisselingen, dagelijkse rapportages, snel te herstellen in het geval van calamiteiten en flexibel te schalen.