Online Backup

Flexibiliteit en zekerheid

Wij hoeven u waarschijnlijk niet uit te leggen wat de consequenties zijn van dataverlies. Het is een ramp voor uw organisatie wanneer de boekhouding verloren gaat of uw mails van 10 jaar verdwijnen. Daarom maakt u backups van uw data . Maar heeft u wel eens geprobeerd iets terug te zetten? Het antwoord is meestal nee en wij kennen genoeg voorbeelden waarin dit helemaal mis ging.

Online backup van Reggestad geeft u de zekerheid dat de gemaakte backups correct zijn overgekomen.

Damaged computer backup tape

Hoe werkt het?

Uw data wordt ‘s nachts (of op een ander tijdstip) naar een zeer goed beveiligd data centrum geüpload en daar versleuteld opgeslagen. Deze locatie beschikt over alle mogelijke beveiligingsmaatregelen en is waarschijnlijk veel veiliger dan de plek waar de meeste mensen hun tapes/harde schijven bewaren.

Uw data is alleen toegankelijk voor u en is versleuteld met uw eigen geheime code zodat dit voor niemand te gebruiken is.

Op het moment dat de eerste backup gereed is, zal de software alleen de gewijzigde gedeelten van bestanden gaan uploaden naar de servers. Daarom is deze software bijzonder efficiënt en kost u weinig bandbreedte.

Flexibiliteit

Bij Reggestad Automatisering kunt u nu kiezen voor de zekerheid van Online Backup in flexibele blokken van 5GB, ook voor servers. Dus als u 15GB nodig heeft, hoeft u geen 25GB af te nemen, dat scheelt u een aanzienlijk bedrag.

Prijslijst

Hoeveelheid Data Prijs excl. BTW
5 GB € 5,-
10 GB € 10,-
15 GB € 15,-
20 GB € 20,-
25 GB € 25,-
30 GB € 30,-
35 GB € 35,-
40 GB € 40,-
45 GB € 45,-
50 GB € 50,-
Heeft u meer data? Vraag ons om een offerte

Functionaliteit

SQL databases, True Delta, Exchange stores, Open files, VmWare, Netwerk shares, Oracle, Vss, Sharepoint.