Systeembeheer

Reggestad ICT Specialisten, gevestigd in de Hof van Twente is sinds jaar en dag een professionele dienstverlener voor MKB en de zorg.

We ondersteunen op dagelijkse basis vele kleine en grotere organisaties en staan bekend om snelle service en kennis van zaken.

Onze visie

Een goede systeembeheerder zorgt voor een netwerk dat betrouwbaar is. Geen brandjes blussen maar systemen die stabiel functioneren en dat blijven doen. Wij kijken graag vooruit en zorgen voor rust in uw organisatie.

Heeft u zich wel eens afgevraagd of ondervonden wat er gebeurt als uw netwerk er een dag uit ligt? Voor veel organisaties is dat niet alleen erg vervelend maar ook erg duur. Storingen zijn niet altijd vermijdbaar, maar wij geloven dat als we met oog voor detail naar uw netwerk kijken, 80% van de storingen voorkomen kan worden. En dat kan zonder dat dit u enorme bedragen kost. Kortom; goed systeembeheer bespaart u veel geld!

Elke klant is belangrijk

Ons klantenbestand is een mix van tandartspraktijken tot bouwbedrijven en van agrariërs tot retail. Elk met zijn eigen behoeften maar één ding staat centraal, het moet gewoon functioneren. Het woord ontzorgen staat hierbij centraal.

Een systeembeheerder uit de regioiStock_000019205635_ExtraSmall

Als netwerkbeheerder uit Goor (Hof van Twente) hebben we onze sporen verdient met snelle en vakkundige dienstverlening. We vinden het vooral belangrijk dat er snel wordt ingesprongen op storingen. Overal gaat wel eens iets mis, en als dit gebeurt kost het u onmiddellijk geld. Wij begrijpen dat en komen direct in actie bij problemen.

Netwerk specialisten die Nederlands praten

Onze monteurs praten graag met u over het verbeteren van uw systemen, in begrijpelijke taal. We denken graag met u mee over nieuwe apparatuur en adviseren u vakkundig. Daarnaast zorgen we er voor dat u zoveel mogelijk met één aanspreekpunt zaken doet, deze medewerker weet immers alles van uw organisatie en systemen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

– Systeembeheer, netwerkbeheer (Remote, telefonisch en onsite)
– Computers (Maatwerk en a-merken)
– Netwerken (switches, routers, firewalls)
– Randapparatuur (printers, copiers, faxen, etc etc)
– Telefonie (Hosted VOIP en 3CX)
– Internet verbindingen (ADSL, SDSL, VDSL, Glasvezel (Business en fiber-to-home))
– Onderhoud en reparaties
– Online Back-up
– Preventieve controles
– Remote monitoring
– Advies

Onze klanten en werkgebied

Of u nu een tandartspraktijk heeft of eigenaar bent van een drukkerij; wij kunnen met vele soorten systemen overweg en zijn vooral gespecialiseerd in de kleinere netwerken tot 30 werkplekken. Dankzij deze veelzijdigheid en flexibiliteit kunnen we een uitstekende dienstverlening leveren binnen ons werkgebied. Wij concentreren onze dienstverlening op de provincies Overijssel, Gelderland en Drenthe. Dankzij remote ondersteuning en beheer kunnen we tegenwoordig ook snel en  kosteneffectief systeembeheer uitvoeren bij klanten die ver buiten onze standplaats liggen.

Wij zijn onder andere actief in de Hof van Twente  (Goor, Delden, Markelo, Diepenheim),  Enter, Rijssen, Hengelo, Enschede en Almelo.