Over ons

Om te beginnen zijn wij zelf ondernemers dus we weten hoe belangrijk het is dat uw netwerk goed functioneert. Wij weten ook dat computers de neiging hebben om te weigeren, vooral op momenten dat u daar juist niet op zit te wachten. Dan heeft u een betrokken partner nodig die u weer snel aan de gang helpt. Wij en onze medewerkers begrijpen dat u bezig wilt zijn met ondernemen en niet met computers die vastlopen.

Reggestad neemt geen genoegen met minder dan topkwaliteit. En dat brengen wij tot uitdrukking in alle onderdelen van ons bedrijf. Bijvoorbeeld de bereikbaarheid, wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 17.30 uur.

De beperkte omvang van ons bedrijf is ook onze sterkste kant. Wij kunnen razendsnel inspelen op veranderingen in de markt en nog belangrijker: wij kennen onze klanten en weten wat ze willen. Wij zijn een jong en flexibel bedrijf en zijn voorzien van de juiste mensen; specialisten die met u meedenken. Wij reageren snel, zijn goed bereikbaar en helpen u graag zo prettig mogelijk te werken.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Bel ons (0547-273363) en wij komen u graag uitleggen hoe wij tegen IT aan kijken.