Over ons

Reggestad ICT is opgericht in 2004 en komt voort uit jarenlange ervaring bij verschillende toonaangevende IT-bedrijven uit de regio. Deze onderneming, gestart door Frits Bauhuis en Bart Aaldering, heeft de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt en heeft zich ontwikkeld tot een all-round automatiseringsbedrijf met ruime ervaring in verschillende branches.

De ondernemende specialisten

Het kan altijd beter, dus hebben wij veel aandacht voor kwaliteit. Maar dat betreft niet alleen onze producten maar ook onze dienstverlening. Wij houden onze bedrijfsprocessen nauwkeurig in de gaten en motiveren onze medewerkers met u mee te denken.

Wij onderscheiden ons op het gebied van service en ondersteuning. Of u nu een particulier bent of een groot-zakelijke klant, u kunt op ons rekenen.

Wie zijn onze klanten?

Het grootste gedeelte van onze bedrijfsvoering behelst het bedienen van de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in netwerken van 1 tot zo’n 60 werkplekken en wij kunnen u van dienst zijn met levering, onderhoud, reparatie en aanpassingen.

Behalve zakelijke klanten, zijn particulieren ook zeer welkom bij ons. Wij onderscheiden ons met service en een groot assortiment kwaliteitsonderdelen. Wij adviseren u graag.