Zakelijk

Zakelijk

Reggestad ICT is dé specialist in het bouwen, onderhouden en beheren van ICT-omgevingen voor het mkb. Want zonder een goede ICT-omgeving kunnen jij en je medewerkers simpelweg niet werken. We begrijpen dan ook dat het belangrijk is dat alles optimaal is ingericht en dat problemen zo snel mogelijk opgelost worden. Onze ICT-specialisten staan 24/7 voor jou en je bedrijf klaar om problemen op te lossen, zodat het werk altijd door kan gaan. Maar ook een migratie naar een nieuwe, moderne werkomgeving, zoals het werken in de cloud, valt onder onze expertise.

Reggestad heeft meer dan 15 jaar ervaring in het professioneel hosten van websites. Zowel voor kleine WordPress website als forse Magento-shops, bieden wij u maatwerk en de beste service.

Het werken in de cloud is het werken van nu. Maar een migratie naar cloudsystemen als Office 365 of Google G-Suite kan flink wat werk opleveren. Wij helpen je graag de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en geven continu advies tijdens het ‘nieuwe werken’.

Behoefte aan compleet nieuwe werkplekken of een uitbreiding van de huidige plekken? We hebben een uitgebreid assortiment computers, laptops en tablets beschikbaar om aan je wensen te voldoen. We richten alles compleet in en zijn 24/7 bereikbaar voor vragen.

Het ICT-netwerk is het hart van het bedrijf. We richten servers, werkplekken en wifi-netwerken dan ook zo stabiel en efficiënt mogelijk in. Mochten er zich onverhoopt problemen voordoen, dan staan we 24/7 klaar om deze op te lossen. Zo staat het werk nooit lang stil.

Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring met netwerkbeheer in uiteenlopende omgevingen. Denk aan het beheer van servers, werkplekken en netwerken, maar ook preventief onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw systemen altijd beschikbaar zijn.

Zonder werkende internet- en telefoonverbinding kunnen we tegenwoordig niet meer werken. Daarom zorgen wij ervoor dat alles goed werkt. Of het nu gaat om werken op één locatie of via een VPN-verbinding op meerdere locaties of thuis. We regelen het voor jou en je medewerkers.

Vooral door de nieuwe AVG-wetgeving heeft ieder bedrijf te maken met het beschermen van gegevens. Niet alleen van klanten, maar bijvoorbeeld ook van de bezoekers van je website. Reggestad ICT geeft gericht advies over de maatregelen die je als bedrijf kunt en moet nemen.

ICT inrichten voor het mkb

De specialisten van Reggestad ICT hebben ervaring met diverse softwarepakketten en de nieuwste cloudsystemen, zodat zij ieder bedrijf in het mkb kunnen ondersteunen met hun ICT-werkzaamheden. We hanteren daarnaast een proactieve werkwijze. Door regelmatig bij onze klanten langs te gaan om evaluaties, controles en updates te doen, voorkomen we dat er problemen ontstaan en behouden we een ideale werkomgeving voor de werknemers en het bedrijf.

 

Wat onze klanten zeggen:

Reggestad verzorgt al jaren ICT zaken voor Mercom; deskundige medewerkers, snelle service.. wij zijn meer dan tevreden!

Hans Harmsel

Directeur, Mercom Transport

Wij hebben aan Reggestad een fijne en betrouwbare partner. Bij een probleem op IT gebied wordt er direct actie ondernomen !

Arnold Janse

Directeur, Ortho-flex

Neem contact op

Heb je hulp nodig bij de inrichting van je ICT-zaken of wil je checken of bij jou alles goed werkt? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar op 0547 27 33 63 of stuur een e-mail naar info@reggestad.nl.

Zakelijke blog posts

WhatsApp-fraude
Als een familielid of goede vriend om hulp vraagt, is het logisch dat u graag wilt helpen. Maar van uw bereidheid om te helpen, proberen…
Effectief thuiswerken, hoe doe je dat?
Je eigen tijd indelen, geen files en gewoon de kleding aan doen die je zelf wilt. Thuiswerken heeft zo zijn voordelen. Toch kan het een…
Het brandgevaar tijdens accu's laden
We hebben allemaal steeds meer apparaten met een accu. Denk bijvoorbeeld aan een mobiele telefoon, e-bikes, gereedschap, camera’s en laptops. Veel mensen denken er niet…